Bezig met laden.

Menu

+32 (0)14 31 09 24

info@claeskoeltechniek.be

Labo koelkasten


Innovaties en dynamische expertise voor laboratoria


In alle professionele toepassingsgebieden worden bijzonder hoge eisen aan koel- en vrieskasten gesteld. Op het gebied van koelvermogen, de gestelde eisen aan materialen, de ontwikkeling van koelcomponenten of designconcepten – bij alle keuzes staat het jarenlange storingvrije gebruik van onze apparaten in het middelpunt.

In laboratoria worden de hoogste eisen aan betrouwbaarheid en veiligheid aan de betreffende apparaten gesteld. Om die reden biedt Liebherr voor de talrijke toepassingen apparaten in verschillende temperatuurbereiken aan. De MediLine apparaten met professionele elektronica bieden vele voordelen. Hoogwaardige materialen, effi ciënte componenten en nauwkeurige afwerking tot in het kleinste detail garanderen de hoge kwaliteit van de Liebherr apparaten.

Laboratoriumapparatuur in compact formaat

Overal waar maar weinig ruimte ter beschikking staat of laboratoriumapparatuur onder een tafelblad moet worden ondergebracht, zijn de MediLine laboratorium koelkasten met Comfort elektronica de ideale oplossing. De apparaten voldoen aan de hoge eisen, die aan laboratoriumapparatuur worden gesteld. Het programma bestaat uit twee vrijstaande en twee onderbouwbare laboratorium koelkasten, elk met een glasdeur en een isolatiedeur. De temperatuur kan in een bereik van +3 °C tot +8 °C worden ingesteld.

Gecombineerd met de nauwkeurige elektronica garandeert het dynamische koelsysteem een hoge temperatuur-constantheid en een gelijkmatige temperatuurverdeling in het apparaat. Het assortiment van de compacte laboratoriumapparaten wordt vervolledigd met de

laboratorium koel- en vriescombinatie LCv 4010. Deze beschikt over twee afzonderlijk regelbare koelcircuits en biedt daardoor zowel voor het koel- als voor het vriesgedeelte maximale temperatuurstabiliteit en een constante temperatuur.

Medicijnkoelkasten naar DIN 58345

In de medische sector komen veiligheid en betrouwbaarheid bij de opslag van medicijnen op de eerste plaats. In apotheken, dokters- praktijken, ziekenhuizen en industriële toepassingsgebieden worden hoogste eisen aan medicijnkoelkasten gesteld. De MediLine medicijnkoelkasten van Liebherr zijn, conform de eisen van de daarvoor geldende DIN 58345, speciaal voor de opslag van geneesmiddelen ontworpen. Trouw aan het motto „Productkwaliteit op hoogste niveau“ zijn de medicijnkoelkasten zowel uiterst energie-efficiënt als milieuvriendelijk.
In de serie worden twee vrijstaande en twee onderbouwbare modellen geboden, elk verkrijgbaar met glasdeur en isolatiedeur. Gecombineerd met de nauwkeurige elektronica garandeert het dynamische koelsysteem een hoge temperatuurconstantheid en een gelijkmatige temperatuurverdeling in het apparaat. Talrijke alarm- en veiligheidsfuncties bieden extra bescherming voor de opgeslagen medicijnen.


Claes Koeltechniek - Liebherr - laboratorium koel- en vrieskast

Submenu