Bezig met laden.

Menu

+32 (0)14 31 09 24

info@claeskoeltechniek.be

Erkenningen

CLAES KOELTECHNIEK BVBA is een GECERTIFICEERD KOELTECHNISCH BEDRIJF in België conform aan de Europese wetgeving. (Regelgeving 303/2008)
Claes Koeltechniek is een erkende aannemer ingeschreven onder nummer 31730 en is lid van UBF/ACA: groepering van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Koude en Luchtbehandeling vzw. Peter Claes is in bezit van het diploma KOELINSTALLATIES CATEGORIE I met registratienummer E08114. (STEK)

Claes Koeltechniek BVBA kan voor u ook de wettelijk verplichte Airco Energie Audits uitvoeren voor comfort airco's vanaf 12 KWatt. 3 werknemers van Claes Koeltechniek zijn AED (Airco Energie Deskundige) erkend door LNE.

CLAES KOELTECHNIEK BVBA is houder van een VEILIGHEIDSMACHTIGING, op het niveau NATIONAAL-GEHEIM onder het kenmerk NVO-ANS/F3138/C3138/CERT. Onze techniekers hebben ook elks een machtiging NATIONAAL-GEHEIM.

Bovendien werkt Claes Koeltechniek sinds 2012 met ELYCI.
ELYCI staat voor "Elog Your Cooling Installation" en is HET elektronisch logboek of onderhoudsboek op de Belgische markt.
Elyci is niet alleen een online versie van de verschillende onderhoudsboeken van UBF-ACA, maar omvat tevens alle functionele documenten, zoals onderhoudsfiches, lektesten, druktesten, ... dus alle documenten die u nodig heeft om in regel te zijn met de huidige Belgische wetgeving.
Gedaan met het eeuwige zoeken naar uw onderhoudsboek, want vanaf nu bestaat ELYCI.

Veiligheid wordt gegarandeerd in onze jaarlijks geüpdated RISICO ANALYSE en elke wernemer volgt verplicht VCA.
De zaakvoerders zijn zelfs beiden in het bezit van een Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA.


Klik op onderstaande links om de documenten te openen:

Erkenning Aannemer Claes Koeltechniek 2017

LNE Vlaanderen - Erkenning Koeltechnisch bedrijf

Registratie als koeltechnisch bedrijf Brussels Gewest

Submenu